www.hotelwienerhof.nl

25 maart 2018 - Oudhollands Keezen met Griekse buffet

Gezellig ouderwets kezen, dit doen wij elke vierde zondag van de maand met na afloop een heerlijk
wisselend buffet samengesteld door onze chef.

Om 14:00 uur beginnen wij en de kosten zijn 11 euro per persoon, inclusief het thema buffet.

 

31 maart 2018 - High Tea Pasen

Kom gezellig met uw familie pasen bij ons vieren met onze High Tea. Met o.a. bladerdeeghapjes, sandwiches, scones, mini muffins, petit fours, brownies en verschillende soorten thee. Het hele paasweekend te verkrijgen voor maar € 19,50 p.p. voor jong en oud. 

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met onze receptie via bos.wienerhof@wxs.nl of telefonisch 0223-6168958 april 2018 - Bridge Benefiet Lion King

De bridgeverenigingen, BK 84 en Bridgekring Den Helder organiseren deze bridgedrive samen met Hotel Den Helder en Wienerhof waarvan de gehele opbrengst volledig ten goede komt aan het Weeshuis Lion King op Bali. 
Stichting Lion King Bali is een stichting die zich richt op hulp aan de allerarmsten en weerlozen in Indonesië. Zij beheert onder andere een weeshuis in Singaraja op Bali waar nu 42 wees- en straatkinderen verblijven die liefdevol worden opgevangen door Marinka en Frankie Portier (oprichters van het project), naar school gaan en voedsel en verzorging ontvangen. Voor meer informatie over het Weeshuis verwijzen wij u naar hun websitewww.lionkingbali.com

Ontvangst vanaf 13:00 uur, bridge van 14:00 tot 17:00 uur.
Na afloop zal de prijsuitreiking zijn met aansluitend een overheerlijk Indonesisch Buffet dat verzorgd wordt door de bekende dames !! 
Dat kan dus niet anders zijn dan genieten !! Uiteraard wordt er ook aan de muzikale omlijstig gedacht.

De kosten voor deze bijzondere dag bedraagt 20 euro per persoon, dit is inclusief het buffet, exclusief de consumpties.

Tevens is er een tombola die avond, waarvan de prijzen alle gesponsord zijn, zodat ook deze opbrengst geheel ten goede komt voor het Weeshuis Bali.

Opgave kunt u via bridgezondag@gmail.com of op de inschrijflijst in Hotel Wienerhof. Gaarne ontvangen wij uw opgave voor 7 april 2018 18:00 uur.

 

22 april 2018 - Oudhollands Keezen

Gezellig ouderwets kezen, dit doen wij elke vierde zondag van de maand met na afloop een heerlijk
wisselend buffet samengesteld door onze chef.

Om 14:00 uur beginnen wij en de kosten zijn 11 euro per persoon, inclusief het thema buffet.

 

5 mei 2018 - Kroegendrive Den Helder

Op zaterdag 5 mei 2018 zal Hotel Wienerhof in samenwerking met BK'84 en BK Den Helder haar jaarlijkse kroegendrive organiseren.
Elke ronde wordt in een andere horecagelegenheid gespeeld, nadat u 8 rondes heeft gespeeld, wordt u verwacht in Hotel Wienerhof. Hier vindt onder het genot van een hapje en een drankje en tevens begeleidt door live muziek de prijsuitdreiking plaats.

Voor meer informatie BridgeDenHelder of bel 0223 616 895

 

2 juni 2018 - Dag van de Muziek

De Dag van de Muziek biedt amateur musici en -dansers de gelegenheid zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken van potentiële nieuwe leden. Ook heeft de presentatie vaak nieuwe uitdnodigingen voor optredens tot gevolg. 

In de meeste steden in het land staat dit evenement inmiddels niet meer op de kalender, maar in Den Helder is het uitgegroeid tot een happening waar vele amateur muzikanten jaarlijks naar uitzien.
Voor de meeste amateurs zijn er niet veel podia waar men zijn kunnen kan tonen.
De organisatie van de Dag van de Muziek schept de faciliteiten voor deze optredens en alle muzikanten treden gratis op. Dit is de gedachte achter de Dag van de Muziek.

in 2019 zal de Dag van de Muziek voor de 25e keer worden georganiseerd. Een jubilieum!

Het enthousiasme van het organisatie comité wordt gevoed door de ca. 1800 deelnemers, sponsors, horecamensen, vrijwiligers en hun fans.

Kijk voor meer informaite op Dag van De Muziek Den Helder

 

Koor Chantastic

Vanaf september 2017 is er op drie locaties gestart met een ABBA project, de Wienerhof is daar een locatie van. Er worden liedjes gezongen zoals Waterloo, Mama Mia, Thank you for the music, Money money money en Dancing Queen. De wekelijkse repetities staan onder leiding van onze ervaren koordirigent de heer Arjen Busscher. De repetities vinden iedere woensdagmiddag plaats van 15:00 uur tot 17:00 uur.

 

Evenementen in Hotel Den Helder

Neem ook eens een kijkje op de website van Hotel Den Helder, waar komend jaar weer een hoop leuke evenementen in de planning staan.

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Wienerhof
Parallelweg 7
1781 EA Den Helder
Tel.  0223-616895
Fax. 0223-613534
reserveringen @ hotelwienerhof.nl