www.hotelwienerhof.nl

5 mei 2018 - Kroegendrive Den Helder

Op zaterdag 5 mei 2018 zal Hotel Wienerhof in samenwerking met BK'84 en BK Den Helder haar jaarlijkse kroegendrive organiseren.
Elke ronde wordt in een andere horecagelegenheid gespeeld, nadat u 8 rondes heeft gespeeld, wordt u verwacht in Hotel Wienerhof. Hier vindt onder het genot van een hapje en een drankje en tevens begeleidt door live muziek de prijsuitdreiking plaats.

Voor meer informatie BridgeDenHelder of bel 0223 616 89513 mei 2018 - Tapas & Vino

Gezellig met uw moeder of moeders onder elkaar samen genieten van een tapasplankje en een heerlijk glaasje wijn. Dat kan voor € 13,50 per persoon. 

Reserveren gewenst, bel 0223 616 895 of mail naar bos.wienerhof@wxs.nl

 

2 juni 2018 - Dag van de Muziek

De Dag van de Muziek biedt amateur musici en -dansers de gelegenheid zich te presenteren aan een breed publiek en zo belangstelling te wekken van potentiële nieuwe leden. Ook heeft de presentatie vaak nieuwe uitdnodigingen voor optredens tot gevolg. 

In de meeste steden in het land staat dit evenement inmiddels niet meer op de kalender, maar in Den Helder is het uitgegroeid tot een happening waar vele amateur muzikanten jaarlijks naar uitzien.
Voor de meeste amateurs zijn er niet veel podia waar men zijn kunnen kan tonen.
De organisatie van de Dag van de Muziek schept de faciliteiten voor deze optredens en alle muzikanten treden gratis op. Dit is de gedachte achter de Dag van de Muziek.

in 2019 zal de Dag van de Muziek voor de 25e keer worden georganiseerd. Een jubilieum!

Het enthousiasme van het organisatie comité wordt gevoed door de ca. 1800 deelnemers, sponsors, horecamensen, vrijwiligers en hun fans.

Kijk voor meer informaite op Dag van De Muziek Den Helder

 

Koor Chantastic

Vanaf september 2017 is er op drie locaties gestart met een ABBA project, de Wienerhof is daar een locatie van. Er worden liedjes gezongen zoals Waterloo, Mama Mia, Thank you for the music, Money money money en Dancing Queen. De wekelijkse repetities staan onder leiding van onze ervaren koordirigent de heer Arjen Busscher. De repetities vinden iedere woensdagmiddag plaats van 15:00 uur tot 17:00 uur.

 

Evenementen in Hotel Den Helder

Neem ook eens een kijkje op de website van Hotel Den Helder, waar komend jaar weer een hoop leuke evenementen in de planning staan.

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Wienerhof
Parallelweg 7
1781 EA Den Helder
Tel.  0223-616895
Fax. 0223-613534
reserveringen @ hotelwienerhof.nl