www.hotelwienerhof.nl

Restaurant Hotel Wienerhof in Den Helder

Een nieuwe dag begint met het ontbijtbuffet. Heerlijk vers gebakken broodjes en vers gebakken croissants. Ook vers gebakken ei behoort tot de keus: spiegelei, roerei of omelet. Diverse kaassoorten en vleeswaren, verschillende soorten jam en variatie aan zoetwaren voor op brood, vruchtensappen en vers fruit behoren eveneens tot de keuze mogelijkheden. Kort om, een goed begin van de nieuwe dag!!

Lunchen behoort ook tot de mogelijkheden van ons hotel, hiervoor staan wij van 12:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar. Diverse belegde broodjes, salades, pannenkoeken, plateservice behoren onder andere tot de mogelijkheden. Tevens hebben wij een speciale snackkaart voor bij de borrel. Onze hapjes van de snackkaart kunt u de gehele dag door bestellen.


Na de lunch zal ons team voor u klaar staan met de dinerkaart, van 17:00 uur tot 22:00 uur. Naast ons "a la carte " menu hebben wij ook een wekelijks wisselend 3 gangen menu, welke voor u is samengesteld door onze koks. Voor de kleintjes onder ons, serveren wij diverse kindermenu's.

Genieten van een heerlijk diner, met een lekker glaasje wijn...Voor de wijn liefhebbers onder ons serveren wij diverse wijnen, onder andere: Frans, Italiaans, Spaans en Chileens.

 

TERRAS

Hotel Wienerhof heeft een prachtig terras op het westen. Bij mooi weer kunt u de hele dag genieten van een hapje en een drankje, in de zon of onder de parasol. In de avond kunt u op het terras genieten van de laatste zonnestraaltjes en lekker nazitten met een bakje koffie of een goed glas wijn en daarna uitrusten op de bank.

 

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Wienerhof
Parallelweg 7
1781 EA Den Helder
Tel.  0223-616895
Fax. 0223-613534
reserveringen @ hotelwienerhof.nl