Hotel Den Helder is gelegen vlakbij het centrum van Den Helder.
Op loopafstand van een prachtig en uniek duingebied of de dijk met een weergaloos uitzicht en op vijf minuten afstand van strand, zee, de havens of het pittoreske Huisduinen met de vuurtoren de “Lange Jaap”.

Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, die u leiden langs prachtige natuur en culturele plaatsen.
Eén van de toeristische wandelroutes is de Napoleonroute. U komt o.a. langs het gerestaureerde Fort Kijkduin, gebouwd in opdracht van keizer Napoleon.
U vindt daar nu o.a. het zee-aquarium.

Andere bezienswaardigheden zijn het Marinemuseum met de onderzeeboot, het reddingsmuseum Dorus Rijkers, de Traditiekamer en de vuurtoren “Lange Jaap”.

Hotel Den Helder is ook een prima uitvalbasis voor het maken van diverse uitstapjes.
Een dagje Texel bijvoorbeeld of naar naar Schagen.

Medemblik, waar u met de museumstoomtram mee kan of naar het bakkerijmuseum, de VOC steden Hoorn en Enkhuizen, de Alkmaarse kaasmarkt of het mooie Haarlem.
En wat dacht u van een prachtige route onder de duinen langs de kustdorpen Callantsoog, Schoorl, Bergen en Egmond of in het voorjaar langs de bollenvelden, die als een gekleurde lappendeken tot aan de horizon reiken.

Dicht bij het strand en voorzien van alle gemakken

Hotel Den Helder is een 3-sterren familiehotel, van alle gemakken voorzien en vormt de perfecte uitvalbasis voor uw bezoek aan de stad Den Helder, Texel of de omgeving van Den Helder.

AANGEPASTE TARIEVEN VOOR UW BEDRIJF

Ga naar de corporate pagina voor tarieven op maat.