Restaurant

Een nieuwe dag begint met het ontbijtbuffet. Heerlijk vers gebakken broodjes en vers gebakken croissants. Ook vers gebakken ei behoort tot de keus: spiegelei, roerei of omelet. Diverse kaassoorten en vleeswaren, verschillende soorten jam en variatie aan zoetwaren voor op brood, vruchtensappen en vers fruit behoren eveneens tot de keuze mogelijkheden. Kort om, een goed begin van de nieuwe dag!!

Lunchen behoort ook tot de mogelijkheden van ons hotel, hiervoor staan wij van 12:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar. Diverse belegde broodjes, salades, pannenkoeken, plateservice behoren onder andere tot de mogelijkheden. Tevens hebben wij een speciale snackkaart voor bij de borrel. Onze hapjes van de snackkaart kunt u de gehele dag door bestellen.

Na de lunch zal ons team voor u klaar staan met de dinerkaart, van 17:00 uur tot 21:00 uur. Wekelijks wordt er buiten de kaart om een weekmenu samengesteld buiten de kaartom, dagelijks is er een afwisselende barhap geserveerd.

Voor de kleintjes onder ons, serveren wij diverse kindermenu’s.


TERRAS

Hotel Wienerhof heeft een prachtig terras op het westen. Bij mooi weer kunt u de hele dag genieten van een hapje en een drankje, in de zon of onder de parasol. In de avond kunt u op het terras genieten van de laatste zonnestraaltjes en lekker nazitten met een bakje koffie of een goed glas wijn en daarna uitrusten op de bank.

Dicht bij het strand en voorzien van alle gemakken

Hotel Den Helder is een 3-sterren familiehotel, van alle gemakken voorzien en vormt de perfecte uitvalbasis voor uw bezoek aan de stad Den Helder, Texel of de omgeving van Den Helder.

AANGEPASTE TARIEVEN VOOR UW BEDRIJF

Ga naar de corporate pagina voor tarieven op maat.