Stichting Lion King weeshuis Bali

Stichting Lion King Bali is een stichting die zich richt op hulp aan de allerarmsten en weerlozen in Indonesië. Zij beheert onder andere een weeshuis in Singaraja op Bali waar nu 42 wees- en straatkinderen verblijven die liefdevol worden opgevangen door Marinka en Frankie Portier (oprichters van het project), naar school gaan en voedsel en verzorging ontvangen.

 

Het uitgangspunt bij de hulp is niet het afhankelijk maken van de mensen van de hulp maar er juist  zorg voor dragen dat de instanties zoals het kindertehuis door lokale mensen gerund kunnen gaan worden en dat de kinderen een mogelijkheid krijgen om middels scholing in hun eigen toekomst te gaan voorzien.

 

lionkingbali.com

 

 

Bedankbrief van Project Lion King

Singaraja, 30 januari 2016

Lieve familie Bos, medewerkers & vrienden,

Lion King Bali is wederom ontzettend blij met de fantastische Helderse gift van de familie Bos, Hotel Wienerhof, Hotel Den Helder en alle gulle gevers. Als bijlage een ‘bedank foto’ van een groep van onze kinderen (o.a. studenten waren niet aanwezig). Het doet ons erg goed dat onze eigen thuishaven zo met Lion King begaan is. Alles, maar voornamelijk voedsel, wordt steeds duurder op Bali. We zijn daarom ontzettend blij met jullie trouwe hulp die we steeds weer mogen ontvangen. Alles is goed met de kinderen, staf & ons. We hopen dat ook bij jullie alles goed gaat.

Ik (Marinka) hou de Helderse media scherp in de gaten en zag in het Helders Weekblad (die ook online te vinden is), dat er een Bridge inzamelingsactie voor Lion King Bali voor eind februari gepland staat. Fantastisch en hartverwarmend dat iedereen ook daaraan meewerkt en dat Lion King in de lokale media vermeld wordt. Wij zijn enorm blij met jullie trouwe inzet voor onze wezen.

Vanaf de twintigste mei zijn we weer in Den Helder en we kijken daarnaar uit. We hopen weer iedereen gezellig te zien en te spreken tijdens de warme hap aan de familietafel 😉 Lekker shoppen bij de Hema (V&D is er dan niet meer), lekker wandelen over het Helderse strand en de dijk met een koel windje zijn dingen die we erg missen.

Ontzettend bedankt voor alles. Jullie zijn kanjers en zorgen ervoor dat Lion King Bali kan blijven doorgaan met de zorg voor wezen. Terima Kasih!

Heel veel liefs, vanuit een regenachtig en zeer warm Bali,

Frankie & Marinka

Dicht bij het strand en voorzien van alle gemakken

Hotel Wienerhof is een 3-sterren familiehotel, van alle gemakken voorzien en vormt de perfecte uitvalbasis voor uw bezoek aan de stad Den Helder, Texel of de omgeving van Den Helder.

AANGEPASTE TARIEVEN VOOR UW BEDRIJF

Ga naar de corporate pagina voor tarieven op maat.